Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

7.7.2011

Meidän kuulumisia

Viimeisestä kirjoituksesta on pitkä aika ja ajattelinkin vähän päivitellä, mitä meidän elämässä on tällä välin tapahtunut. Melko hiljaiseloa on ollut, ollaan nautittu kesästä, odoteltu Pimun juoksuja ja oltu Peten kanssa ehkä vähän laiskojakin treenaajia.. Meille kävi pieni "onnettomuus" treeneissä, joka hetkellisesti vähän laski mun intoa, kun ärsytys kasvoi niin isoksi: eräissä harjoituksissa kettuterrieri kävi kiinni Peteen, puri oikein kunnolla. Aluksi näytti siltä, että Petelle ei olisi tullut mitään, mutta parin päivän päästä Peteltä löydettiin poskesta kahden sormenpään kokoinen karvaton alue, joka oli melko pahasti tulehtunut. Eläinlääkärikäyntihän tuolta sitten tuli ja antibioottikuurin myötä jouduttiin perumaan Piikkiön juhannuskisoihin lähtö.. "Turhat" eläinlääkärilaskut ärsytti mua niin paljon, että jätettiin muutamat treenit väliin. 

Solmussa :)

Tällä hetkellä meillä on kesätauko ohjatuista treeneistä ja nyt sitten pitäis jaksaa käydä hallilla yksin treenailemassa. Huomenna ollaan menossa.. Ja suunnitteilla on VALTAVASTI keppitreeniä, kyllästymiseen saakka!;) Suunnitelmat ovat kovat, kun beach futis- ja jazz-hulinat Porista loppuvat: ensimmäisenä olis tarkoitus suunnata Rauman Agi Pitseihin 23.-24. heinäkuuta. Tällä hetkellä haaveena olis vielä ilmoittautua kaikkiin mahdollisiin viiteen starttiin, mutta vielä en ole ilmoittautunut yhteenkään. Tästä seuraavana viikonloppuna ollaan ilmoittauduttu Porin KV-näyttelyyn, Pete pääsee yli vuoden tauon jälkeen kokeilemaan näyttelykettu-uraansa taas. Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna meinaan kuljettaa Peten Honkajoella ryhmänäyttelyyn, kun kerrankin näyttely sattuu olemaan niin lyhyen matkan päässä. Tämän jälkeen toivoisin vielä pääseväni Peten kanssa Tampereella agilitykisoihin. Siellä olisi mahdollista startata kahtena eri päivänä, yhteensä neljä starttia, mutta lopullista päätöstä en oo vielä tehnyt.. Katsotaan, miten Raumalla menee ;) Ja kun elokuussa vihdoin loppukesälomani koittaa, käymme varmasti Lempäälässä starttaamassa eräänä torstai-iltana, JOS emme ole siihen mennessä vielä luokkanousua päässeet kokemaan ;D

Mamman mussukat juhannuksena :)

Pimu-neitosen äitiysloma ei ole vieläkään ottanut tulta alleen, kun juoksuja vieläkin odotellaan.. Tilanne näyttää lupaavalta, mutta kun ei, niin ei.. Toivotaan, että neitonen pian kuumat päivänsä pukkaisi, tämä äiskä kun niin malttamattomana jo odottaa!!! Kävin muutama viikko sitten ihailemassa Pimun kasvattajan F-pentuetta (josta muuten löytyi muutama todella upea vauveli) ja voin sanoa, että ei koirakuume ainakaan helpottunut :D Odotellaan ja katsotaan!

Vauhdikasta jazz-viikkoa kaikille Porissa huomisesta eteenpäin viihtyville, muille aurinkoisia kesäpäiviä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti