Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

10.3.2012

Peten ja Demin pennut

Huh, musta on selkeästi tullut liian kiireinen, kun en ehdi blogiakaan enää päivittämään.. Nyt kirjoitellaan kuulumisia niin kauan kuin tämän neitosen silmät sammuu! :) Aloitetaan Peten ja Demin pennuista, jotka näkivät päivänvalon 31.12.2011 - loistolopetus vuodelle 2011, kuten oon jo aikaisemminkin sanonut! 

Pentueeseen syntyi neljä pentua, kaksi narttua ja kaksi urosta. Kaksi kertaa pääsin heitä katsomaan ja täytyy sanoa, että pitkään piti pohtia, että muuttaako toinen tytöistä meille vai ei.. Eihin päädyttiin näiden tyttöjen kohdalla kuitenkin :) Upeiden pentusten nimiksi tulivat Pepeto's Harald, Pepeto's Herkules, Pepeto's Henrietta sekä Pepeto's Harriet. Lapsoset lähtivät sinne tänne ympäri Suomea, vain yksi taisi jäädä lähinurkille. Toivon silti hartaasti, että jossain käänteessä heihin vielä törmäisin! Etenkin Herkules jäi todella vahvastikin mieleen..

Pääsin katsomaan pentuja kaksi kertaa ennen kuin he löysivät tiensä uusiin koteihinsa. Tässä kuvamateriaalia näiltä kerroilta: 

Demi-äiti pesueensa kanssa :)
Tytöt :)



Pepeto's Henrietta

Harrietia vähän jännittää!

Komea, upea, ryhdikäs Pepeto's Herkules <3

Pepeto's Harald    


Itse suloisuus: Harriet

Minun lemppari Herkules
Pete-iskä ja Mari-mummu toivottavat pentusille ihanaa elämän matkaa! Onnea ja kärsivällisyyttä myös omistajille, mikäli joku joskus sattuisi tänne eksymään :) Pennut olivat aivan ihastuttavia, ei muuta voi sanoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti