Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

10.6.2012

Cairnien erkkari Yyterissä :)

Cairnien erkkari järjestettiin tänä vuonna Yyterissä 9.6. Olihan sinne pakko Peten ja Pihkan kanssa lähteä! Erityisen hienon päivästä teki se, että saimme matkaan mukaan myös Kapun (Pepeto's Gabriel) sekä Haraldin (Pepeto's Harald). Molemmat ovat siis Peten poikia ja starttasivat elämänsä ensimmäistä kertaa näyttelyssä :) Lisäksi meitin joukossa oli myös Heidi ja Lyyti (Pepeto's Fina). 

Erkkariin oli ilmoittautunut yhteensä 117 cairnia! Haraldin luokassa oli valtavasti baby-uroksia, Kapun luokassa oli yhteensä kolme. Pihka oli luokkansa ainut edustaja ja Petellä kilpakumppaneita taisi olla 15 kappaletta! 

Pete ei luokassaan sen kummemmin menestynyt ja sai arvostelusta EHn. Ottaen huomioon Peten turkin kunnon sekä sen, että tuomari jakoi joillekin koirille ihan Htakin, niin olin ihan tyytyväinen Peten suoritukseen. Hää vaan esiintyy niin kivasti :) Peten arvostelu kuului seuraavasti:

"Good head and expression. Small teeth. Standing well forward on four pads. Little overangulated in the rear. Coat texture good but not in the best order today. Could use his tail more. Good proportions." 

Tähän olin ihan tyytyväinen kyllä! Nyt on Petruksen turkki nypitty lyhyeksi, toivotaan, että se kasvaa kuntoon Porin näyttelyyn mennessä :D 
Pihka voitti luokkansa ja sai KP:n. PN-pentu-kehässä Pihkis sijoittui toiseksi. Harmittavaa oli, kun tuomari tuli kehän jälkeen sanomaan, että hän todella pitää tästä tytöstä, mutta valitettavasti se ei pidä häntäänsä ylhäällä koko aikaa.. Se oli harmittavaa! Mutta silti olen tyytyväinen neidin suoritukseen. Pihkan arvostelu kuului seuraavasti: 

"Red brindle. Beautifull head and expression. Very good bite. Clean neck and shoulders. Good bone. Good feet. Level topline. Well set on tail. Moves with real drive." 

Tuo liikkeestä tullut palaute oli kiva kuulla, koska musta neiti oli jotenkin tahmea :D Mitäs tuomarit siitä tuumaiskaan, jos mäkin olisin sen esiintymiseen tyytyväinen ;D Tää olikin sitten Pihkan viimeinen pentukehä, seuraavaksi neiti starttaa heinäkuun lopussa Porin KV-näyttelyssä junnuluokassa! 
Kirjoitan oheen vielä poikien arvostelut. Oon ylpeä molemmista, toivottavasti jatkatte vielä näyttelyuraanne! Ensin Haraldin arvostelu, sitten Kapun: 

"Red brindle. Very typical head. Good teeth. Correct bite. Good earset. Standing correctly. Good forechest. Correct neck and shoulders. Good bone and feet. Very naughty today. Moved ok. Promising puppy."  

"Red brindle. Very good head. Correct bite. Good ear. Good neck and shoulders. Good bone. Good feet, nails need trimming. Good length of back. Needs to use his tail. Moves ok. Stands close in front."

Tästä se lähtee, ihan mahtavaa!:)
Meidän porukassa ollut Lyyti veti totaalisesti potin kotiin upealla suorituksellaan: ERI SA JUN1 PN2 SERT sekä VSP-juniori! Ihan mieletön suoritus, onnea vielä Heidi! :) Lyyti on kaunis tyttö!

Säästä huolimatta päivä oli mahtava. Kiitos Minna, Sirkkis ja Tapani, kun toitte pojat näytille; Santtu ja Jaana avusta ja valokuvauksesta; Heidi lisäkäsistä :) Kaikille myös valtaisa kiitos loistavasta seurasta ja Tapanille erityiskiitos teltan kokoomisavusta! :) 

Kuvia erkkarista löytyy roppakaupalla ja koitan saada niitä tänne mahdollisimman pian! :) 

Myös pojat kotona kasvavat valtavaa vauhtia, koitan saada heistäkin kuvia teidän näytille! On ne niin upeita, ei niitä voi kuin tuijottaa :) Kunnon äijiä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti