Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

7.10.2012

Tuuloksessa Peten ja Pihkan kanssa

Suunnitelmat muuttuivat ja suuntasimmekin Tuulokseen suoraan kotoa :) Lauantaina kello herätti jo neljän maissa, eikä siinä muu auttanut kuin nousta. Puoli kuudelta starttasin auton ja pienten eksymisten jälkeen oli aika Tuuloksen näyttelylle! 

Mulla oli reissussa mukanani Pete ja Pihka, lisäksi paikan päälle saapui Sannan kasvatti ja mun trimmicairn Tiitu (Chigoogie's Princess Mathilde), joka esiintyi Pihkan kanssa junioriluokassa. Pete oli ensimmäisenä kehässä, hää oli ainut avoimen luokan uros. Tuomari Tapio Eerola totesi heti ensimmäiseksi, kun mies pöydälle nostettiin, että "Tää taitaakin jo painaa yli 10 kiloa.."! Niinhän hää tekee.. Pete esiintyi ihan mukavasti, ja sai tuomarilta EHn. 

Pete sai Eerolalta seuraavanlaisen arvostelun: 

"Kookas ja järeä uros, erittäin voimakas oikeantyyppinen pää, hieman kookkaat korvat. Silmät ja purenta ok, erittäin voimakas rintakehä. Hieman niukan kulmaukset edessä, liioitellut takana. Erinomainen turkinlaatu, hieman alaskiinnittynyt häntä. Liikkeessä niukka takatyöntö." 

Junioriluokassa narttuja oli kuusi kappaletta! Pihka esiintyi kolmantena. Ulkokehien jälkeen neiti oli taas oma itsensä ja nautti esiintymisestä kunnolla. Sen kanssa oli ilo olla kehässä, vaikka pientä apinamaisuuttakin neidiltä kehässä löytyi :D Tuomari piti Pihkasta, neiti oli junnuista ainut ERIn saanut! Näin ollen Pihka oli siis upeasti junnuluokan ensimmäinen ja sai vihdoinkin toivotun SAn!!! :) Että mä olin neidistä ylpeä! 

Näin ollen Pihka pääsi siis myös PN-kehään, jossa neiti sijoittui hienosti neljänneksi! Kehän jälkeen tuomari tuli sanomaan, että "Se on hieno koira, kun antaa sille vielä vähän aikaa kehittyä!" Mahtava Pihkis! <3

Pihkan arvostelu kuului seuraavasti: 

"Lupaava tyyppi, ikää vastaava vahvuus. Kevyt oikealinjainen pää, hyvät silmät ja korvat. Välihampaita puuttuu, sopiva rintakehän vahvuus. Lupaava turkinkarkeus. Erittäin hyvät kulmaukset. Epävakaat etuliikkeet, askelpituus hyvä." 

Mahtava päivä takana! Kyllä mä vaan rakastan näitä näyttelypäiviä, vaikka ne vähän rankkoja toisinaan onkin! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti