Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

17.4.2013

Mahtavia uutisia Vaasasta!!!

Taas on tämän blogin kirjoittaja laiskotellut hurjasti.. Nyt on kuitenkin aika päivitellä vähän kuulumisia, kun jos jonkinmoista on tapahtunut! Paljon on teille kerrottavaa mm. Peten luonnetestistä sekä viimeisimmästä pentueesta. Kevät taas tuo tullessaan useampia näyttelyitä ja lisäksi ennen äitienpäivää olisi tarkoitus tuota Pimunkin luonnetta testata - JÄNNITTÄVÄÄ!!!

Nyt aloitellaan kuitenkin kevyellä pienellä uutisella, jonka saimme Vaasasta viime viikonloppuna. Olin itse Helsingissä Peten luonnetestin jäljiltä ja sain ennen kymmentä ihanan puhelun: "Mä en herättäisi sua EH:n takia.. Enkä ERIn.. Enkä edes SA:n.... Hartsa oli PU2 ja SERT!!!!!" Tuollaiseen uutiseen voisin herätä vaikka joka viikonloppu! :D Mielettömän suuret onnittelut Peten pojalle Hartsalle (Pepeto's Harald) sekä tietysti omistaja-handleri Minnalle! Mummun sydäntä lämmittää suuresti noin upea suoritus ja tietysti Pete on ylpeä jälkikasvustaan. Tästä se ura urkenee! 

Ohessa Haraldin saama arvostelu, tuomarina italialainen Claudio De Giuliani:

"Right type and size. Excellent head proportions. Right eyes. A little too big ears. Right body proportions. Excellent topline and carriage of tail. Right chest. Enough parallel movement. Right coat."

Loppuun vielä kuva komistuksesta. Kiitos Minna tästä! Mynämäellä viimeistään nähdään :)




Meidän tiimin muihin kuulumisiin palailen mahdollisimman pian. Kauniita unia kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti