Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

26.9.2013

Prinsessat :)

Vihdoinkin he ovat täällä! Ja vihdoinkin ehdin siitä kirjoittamaan ;)

Mutta tosiaan, meillä tuhisee nyt kaksi pientä prinsessaa! Tytöt ovat nyt viikon ja päivän ikäisiä, eli he syntyivät 18.9.2013. Kaikki meni todella hyvin, melkeinpä vähän liiankin: Tulin keskiviikko-päivän jälkeen töistä kotiin ja ihmettelin, kun Pimu makasi pentulaatikkonsa "paljaassa" osassa - normaalisti neiti viihtyy mahdollisimman pehmeällä alustalla. Kävelin neidin luo ja rapsutin hiukan vatsaa, jolloin Pimu avasi sykkyräänsä - maitobaariin oli saapunut pienenpieni lapsukainen!!! Hetken aikaa meni tajutessa, että mitä on tapahtunut :) Pimu on kyllä mieletön äiti, kun moiseen pystyi! Tämän lisäksi kaikki oli vielä siivottu putipuhtaaksi. 

Noin tunnin verran kotiin saapumiseni jälkeen Pimu alkoi taas supistella ja jonkin verran kuuden jälkeen maailmaan saapui toinen prinsessa <3 Tämänkin Pimu hoisi mallikkaasti ja kohta maitobaarissa oli kaksi vierailijaa :) Tämän jälkeen Pimu rauhoittui selkeästi, joten osasin odottaa, että enempää vauvoja ei tällä kertaa tule. Näistä kahdesta olen kyllä niiiiiiiiiiiiiiiiin onnellinen!!!

Toinen pennuista on todella vaalea, toisena syntynyt selkeästi punaisempi. Erittäin kauniita tyttöjä ja täytyy sanoa, että ainakin nyt näyttäisi siltä, että Tarmo on täyttänyt tehtävänsä - pennut kasvavat hullua tahtia! Tuntuvat jotenkin paljon isommilta kuin aikaisemmat pennut tässä iässä :D

Mikäli sinä pohdit, että perheesi kaipaa pientä päivänpiristäjää, niin ota ihmeessä yhteyttä! :)

Koitan laittaa teille kuvia ja kirjoituksia pennuista mahdollisimman usein, ne ovat varmaan sitä parasta, mitä blogi voi tarjota ;) Tässä ensimmäinen satsi :)

Muutaman tunnin ikäisinä <3


Minun prinsessat!

Vanhempi blondi edessä, punapää juniori takana :)

Punis

Punapää :)

Blondius




Minun tytöt <3

Viikon ikäiset maitobaarilla :)

Huh, kun ei millään malttais odottaa, että tytöt kasvavat! On tää niin mahtavaa tää pentuelämä :)

3 kommenttia:

  1. Mä en kestä! Nyt näitä kuvia kattoo vielä ihan eri tavalla taas, kun on nähny neidit livenä :) Mut ei siitä mihinkään pääse, lutusia ne on :)

    VastaaPoista
  2. He on kyllä ihania! :) Ja täytyy sanoa, että päivä päivemmältä vaan paranevat :D

    VastaaPoista
  3. Mitä uutte he on viikon aikana oivaltaneet? :)

    VastaaPoista