Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

26.3.2015

Pentuset ovat täällä :)

8.3. vihdoin huomasin, että jotain tulee tapahtumaan :) Pihkan lämmöt kävivät matalalla ja illalla se alkoi vähitellen käyttäytyä levottomammin. Puolen yön jälkeen oli selvää, että sinä yönä tapahtuisi! Miten se onkaan aina niin jännittävää - etenkin kun toisella on ensimmäinen pentue kyseessä! 

Vähän ennen kolmea Pihka alkoi supistella kunnolla ja tasan kolmelta maailmaan putkahti ensimmäinen pentu! Kyseessä oli hyvin punainen punabrindle uros, jolla oli painoa 197 grammaa. Ensimmäisen pennun jälkeen Pihka piti jonkin verrankin taukoa ja seuraava, jonkin verran tummempi uros syntyi klo 4.20 Tällä uroksella painoa oli syntyessään 191 grammaa. Seuraavaan pentuun ei mennyt kovinkaan kauaa, vaan jo kaksikymmentä minuuttia myöhemmin maailmaan putkahti kolmas pentu! Tämä pentu olikin hyvin paljon poikia pienempi tyttönen - painoa pienellä oli vain 115 grammaa. Huolestuin hänestä kovasti, mutta neiti oli oikein reipas ja terhakka ja oli hetimiten tissillä poikien kanssa. Pienoisen tytön jälkeen olinkin jo melko varma, että tämä oli tässä, mutta yllättäen Pihka terästäytyi vielä kerran siinä hieman ennen kuutta - tuloksena vielä yksi punabrindle poika, jolla painoa oli 186 grammaa! 

Tähän me sitten jäätiin. Kaikki lähti oikein hyvin käyntiin niin sinä yönä kuin muutenkin. Pihka hoisi pentuja kauniisti ja rutiinilla ja kaikilla lähti heti painot hyvin nousuun. Pennut saivat leikkisät "työnimet", kunnes niille löytyy kodit ja tätä myötä ne oikeat kutsumanimet. Viralliset nimet alkavat vähitellen muodostua, mutta pidetään ne vielä salassa :) 

Pentujen "työnimet" ovat Toukka, Tumma, Typy ja Täplä. 

Alussa itselläni oli pieni huoli tuosta tytöstä, kun se oli niin kovin pieni. Se kuitenkin näytti voimansa ja kasvoi hyvää tahtia. Se pysyi hyvin poikien tahdissa ja oli kaikin puolin elinvoimainen. Sen vuoksi jouduinkin kokemaan yhden elämäni karuimmista yllätyksistä.... 19.3. kun pennut täyttivät 10 päivää pieni Typy lähti sateenkaarisillalle. Tulin töistä kotiin ja Typy "nukkui" pentulaatikon nurkassa yksin. Ajattelin nostaa sen poikien luokse, mutta nostaessani huomasin sen olevan aivan kylmä ja jäykkä - pienoinen oli nukkunut työpäiväni aikana pois. En tule ikinä unohtamaan tuota hetkeä... 

Ikuisesti olen kiitollinen ystävälleni Santulle, joka tuli tuekseni ja auttoi minua hoitamaan pennun kunnialla eteenpäin - itsellä pää oli niin sekaisin, että asiat oli melko vaikea ymmärtää. Tyttö on siis lähetetty nyt Eviralle avattavaksi, jotta kuolinsyy selviää. Todennäköisesti neidillä oli alusta saakka jokin "vaiva", kun niin pienenä syntyikin, mutta haluan syyn selvittää, jotta voin varmistua, että kyseessä ei ole mikään poikiin vaikuttava juttu ja tietysti myös Pihkan jatkokäyttöön liittyen asia on selvitettävä. Odottelenkin Eviran raporttia kovasti ja kirjoittelen sen tiedoista varmasti tänne, kun raportin vihdoin saan. 

Hyvää matkaa pienelle enkelille sinne sateenkaarisillalle! <3

Typyn poismenosta huolimatta poikien elämä jatkui kovaa vauhtia. Poikien silmät avautuivat tasan kahden viikon iässä ja nyt ne jo kovaa vauhtia koittavat haparoiden ottaa ensiaskeliaan :) Niiden menoa on kyllä niin mahtava seurata!!! Tällä hetkellä mussukoilla on painoa noin 800-900 grammaa ja ne näyttävät kehittyvän hyvää tahtia. 

Osa pojista etsii vielä omaa kotiaan, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli oma unelmapippuri perheeseenne mahtuisi! Yhdelle pojista etsin mahdollisesti sijoitus- tai osaomistus-kotia siedettävältä etäisyydeltä Porista, joten kysele ihmeessä tästä lisää, mikäli olet valmis tiiviimpään yhteistyöhön kanssani. Suuntaa-antavasti asiasta voi lukea nettisivuiltani www.kenneldreampeppers.com -> Pentuja -> Sijoituskoirako?. Käy tutustumassa sivussa ja soittele tai laita viestiä!

Minut tavoittaa numerosta 040 835 9545 tai sähköpostilla mariska . 87 @hotmail.com. Huomaathan pisteen mariskan ja 87:n välillä! 

Loppuun sitten sitä, mitä varmasti eniten odotatte - kuvia pennuista!

Äityli pari päivää ennen synnytystä

Pikkupyllyt heti syntymän jälkeen

Jonomuodostelma

Pikkupatukat muutaman tunnin iässä

Parin tunnin iässä



Onnellinen äiti
Pieni prinsessa puolen päivän iässä

Ikää kolme päivää

Viikon ikäiset marsuni <3

Veljekset kuin ilvekset

Sisko ja sen veli <3

Kahden viikon ikäiset porkkanat
Pystybaarissa <3

Muruset <3

Täplä, Toukka ja Tumma :)

Sama järjestys, vähän lähempänä <3

Ihania poikia, ei voi muuta sanoa! Vastoinkäymisestä huolimatta en voi kuin todeta, että on tää upeata, kun saa seurata noiden pienten kasvua ja kehitystä sekä matkaa maailmalle <3 Palataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti