Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

7.9.2015

Terveystuloksia

Taas hiukan päivityksiä meidän kuulumisiin :) Sekä Vilma että Pete ja Pimu ovat käyneet hiljaiselon aikana (polvi-) ja silmätarkeissa. 

Jonna ja Ville veivät Vilman alkuvuodesta tarkistettavaksi, kun myivät Vilman ja Viljon rakkauspentuja maailmalle :) Sekä Vilman silmät ja polvet todettiin täysin terveiksi - upeaa! Vilmahan sai viime syksynä kuusi pientä lapsosta perheen Viljo-cairnin kanssa ja Jonna ja Ville hoisivat ja myivät yhden tytön ja viisi poikaa maailmalle. Vilman seuraava pentuehan menee sitten Sannalle vuodenvaihteessa 2015-2016 ja itse pentuja Vilmalla teetän ehkä keväällä 2017. 

Lämmin kiitos Jonnalle ja Villelle, kun veitte neidin tarkastuksiin :)

Peten ja Pimun kanssa käytiin Huittisissa Elina Pietilän luona tarkastuksissa toukokuussa. Pimun osalta sain erittäin hyviä uutisia - Pimun silmät edelleen täysin terveet! Peten osalta uutiset olivat jopa vähän hämmentävät, sillä silmien osalta Pete sai tuloksen "Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia". Petellähän todettiin huhtikuussa 2014 katarakta - epäilyttävä. Pete menee todennäköisesti tämän vuoden aikana uudelleen tarkistettavaksi Elinalle ja mikäli hän edelleen saa saman tuloksen, niin sitten pitäisi viedä Pete tarkistettavaksi tuolle eläinlääkärille, joka tuon epäilyttävä-lausunnon antoi - näin Peten silmät saataisiin ehkä todettua täysin terveiksi perinnöllisistä sairauksista! Tähän kuitenkin menee vielä aikaa, eikä auta kuin toivoa parasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti