Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

29.8.2011

Lempäälän iltakisat

Kesälomassa erityisen mahtavaa on se, että voi lähteä keskellä viikkoakin muualle kisoihin! Erityisesti kun Lempäälän Koiratallilla sattuu olemaan iltakisat keskellä viikkoa ;) 25. päivä elokuuta suuntasimme siis Peten sekä Petran ja kääpiöpinseri Manun (Magnum) kanssa Lempäälään suorittamaan kahta ykkösluokan agilityrataa. 

Starttasimme Peten kanssa ensimmäisinä, mikä EI TODELLAKAAN sovi mulle ja meidän tyylille lämmitellä - nythän mun piti lämmitellä itseni ja koira ENNEN rataantutustumista!!! Kamalaa! Mä en tiedä, kuinka paljon sillä oli merkitystä, mutta meidän ensimmäinen rata oli yksinkertaisesti yhdellä sanalla kuvattuna katastrofi. Radassa ei ollut MITÄÄN hyvää, Pete ensimmäistä kertaa kisaradoilla pelleili mun kanssa oikein urakalla. Alussa se ei suostunut maahan makaamaan, otti varaslähdön, kiipes suoraan A:lle, joka ei todellakaan ollut suoritusvuorossa, meni rataa ihan miten itse halusi... Se oli oikeasti kamalin rata, mitä me ollaan IKINÄ suoritettu!!! Fiilis oli kaikkea muuta kuin hyvä.. 

Toiselle radalle mentäessä mä olin inan rauhallisempi, meille ei tullut ihan niin kiire, kun rataantutustumisen ja ensimmäisen startin välillä oli palkintojen jako. Tälläkin radalla Pete kuitenkin otti varaslähdön, mutta tuli kuitenkin kolme ensimmäistä estettä oikeassa järjestyksessä. Tämän jälkeen suoritusvuorossa oli kepit, jonne Pete kyllä osas hienosti mennä oikeasta välistä, mutta sen jälkeen keskittyminen herpaantui ja virheitä ropsui. Keppien jälkeen hän hyppäs vielä yhden esteen, mutta sen jälkeen hää syöksyi lähellä olevaan putkeen tehden väärän radan. Näin ollen hylly tuli sieltäkin.. Huoh, kamalaa suorittamista tällä kertaa!:/ Meidän reissu ei oikein lähtemisen arvoinen olisi ollut, mutta tulipa tehtyä..

Mikäli mun ja Peten suorituksia ei oteta huomioon, niin ilta oli kaikin puolin onnistunut! Meidän matkaseuralaiset Petra ja Manu tekivät ensimmäisellä radalla upean nolla-radan, voittivat luokan ja saivat viimeisen tarvittavan LUVA-nollansa ja nousivat kakkosiin! Onnea Petra ja Manu, tästä on hyvä jatkaa!!! :) Kiitos Petralle matkaseurasta!

Uusi kakkos-luokkalainen :)

Me mennään Peten kanssa agilityn saralla vielä ens viikonloppuna Ylöjärvelle ottamaan kolme starttia, jonka jälkeen pidetään kisoista vähän taukoa. Ylöjärven jälkeen kisataan aikaisintaan 8.10. WECAn omissa kotikisoissa, jotka on myös piirinmestaruuskisat, ja loppuvuonna otetaan todennäköisesti taas rauhallisemmin :)

Loppuun vielä huippu-uutisia agilityn saralta: päästään Peten kanssa uudelle kouluttajalle, mun mielestä todella hyvälle sellaiselle! Jeeeeeeeee! :) Ehkä taas loppuvuoden aikana on aika ottaa kehitysaskelia agilityn saralla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti