Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

1.9.2011

Terri-Eri 2011 Lohjalla

Elokuun viimeisenä lauantaina herätyskello soi meillä kotona klo 4.30. Peten ilme oli paljon puhuva: "Et herran jumala oo tosissas?!?" Olinhan mä :D Puol kuudelta starttasi auto kohti Lohjaa, kyydissä mun ja Peten lisäksi Sarkka sekä parsonrussellinterrieri Aava. Cairneja oli ilmoitettu mukaan huikeat 90 kappaletta, joten suuria menestysodotuksia ei tämän päivän tiimoilta ollut - lähdettiin ihailemaan kauniita cairneja ja saamaan taas yhden tuomarin mielipiteitä Petestä!
Candycairn Charlie Brown

Pete valmistautuu kehää varten :)
Avoimen luokan uroksia oli kuusi kappaletta, me oltiin ensimmäisenä arvosteltavana. Pete esiintyi kauniisti, keskittyi hommaansa ja oli aika innoissaan näyttelypäivästä :) Tuomari tykkäs Petestä ihan ok:sti, Pete sai laatuarvostelusta ERIn, eli tavoitteeseen päästiin ;) EHtakin jaeltiin, joten tyytyväinen sain olla! Kilpailuluokassa oli esillä neljä cairnurosta, ja Pete sijoittui hienosti kolmanneksi. Ilman SAta jäätiin, mutta olin tosi tyytyväinen Peteen! :) Hää on kyllä paras!<3

Tässä vielä tuomarin arvostelu Petestä:
"Good type. Good head. Mouth could be better. Good coat. Level topline. Good side movement, but close behind."

Pete arvosteltavana

Rakas <3
 
Matkaseuramme Aava (Piristeen Nippu Side) vetikin kehässä sitten HIPPASEN meitä paremmin! Nuori junnuneiti sai ERIn, voitti juniorinartut saaden SAn, sijoittui Paras Narttu kolmoseksi ja oli rotunsa paras juniori. Meidän päivä päättyi siis hienosti, kun päästiin jännittämään, miten Aava-neiti pärjää BIS-juniori-kehässä :) Neiti esiintyi kauniisti, mutta suurempaa menestystä isossa kehässä ei enää tullut! Onnittelut Aavalle ja Sarkalle todella hienosta päivästä!:) Neiti on upea!

Aavan kaunis pää

Aava isossa kehässä :)
Päivä oli todella kiva, vaikkakin raskas! Kiitokset Sarkalle matkaseurasta :) Seuraava koitos olis meidän viimeiset agilitykisat hetkeen Ylöjärvellä, näyttelyiden tiimoilta pitäis sitten miettiä seuraavaa kertaa.. Katsotaan!:)

2 kommenttia:

  1. Bongasin sun blogin ja kappas, että löyty tällanen kirjotus! :) tollon oli niin kiva päivä!! Minne sit suunnataan? ;)
    T: Sarianna ja Aava

    VastaaPoista
  2. Ihana, kun kommentoit! :) Oli kyllä tosi kiva päivä tuolloin! Mulla on kevääksi aika paljonkin näyttelysuunnitelmia, seura kelpaa varmasti! Me ollaan hyviä maskotteja ;)

    VastaaPoista