Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

1.9.2011

Pullat uunissa :)

Huomasin, etten oo maininnut Pimusta pitkään aikaan mitään!!! Nyt näyttäisi vahvasti siltä, että MEILLE ON TULOSSA PENTUJA!!!<3 Kolmen viikon kohdalla Pimu lakkasi syömästä ja sen tissit alkoivat kasvaa vähitellen.. Oksentelua ei esiintynyt oikeastaan missään vaiheessa, mutta viikon verran hän oli syömättä oikeastaan vallan!

Neljännen viikon täyttyessä Pimu alkoi syömään ihan vähän, ensin kylässä ollessaan, sitten kotona! Punnitsin neidin perjantaina ja uudelleen maanantaina - pelkästään tuona aikana neidille oli tullut painoa huimat 700 grammaa!!! Se on paljon tuon kokoiselta koiralta! 

Viime tiistaina (30.8.) mä sitten huomasin SEN ensimmäisen kerran! Vatsa oli yhtäkkiä kasvanut ihan huimasti! Nyt se jo selkeästi näkyy, samoin prinsessan käytös on muuttunut kovin: se kerjää ruokaa selkeästi enemmän, se on todella paljon rauhallisempi, eikä edes paras kaveri Kamu saanut neitiä innostumaan leikkimisestä enää :) Tämä tuleva mummu on nyt niiiiin onnellinen, en malta odottaa, että pentuset saapuisivat maailmaan <3

Odotan pentujen syntyvän viikolla 39. Kyseessä on siis kennel Pepetoksen G-pentue. Saan hoitaa pentujen synnytyksen ja ensimmäiset viikot kotonani!:) Näin ollen Pimun ei tarvitse lähteä minnekään ja mä saan hyvää oppia tulevaa varten ;) En malta odottaa, kuluispa neljä viikkoa pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti