Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

26.9.2011

Sisko ja sen veljet

Tänään tuli vihdoin SE päivä! Peten ja Pimun rakkauslapset syntyivät tähään maailmaan <3 Mittasin viime yönä yhden maissa Pimulta lämmön 36,1 ja aamulla ilmoitin, etten mene tänään töihin. Pimu oli aamulenkin jälkeen koko ajan pentulaatikossaan, kahden jälkeen lähdettiin pienelle lenkille. Lenkin jälkeen neiti ei enää rauhoittunut, vaan oli tosi levoton.. Jossain vaiheessa ei enää halunnut olla laatikossa, vaan pyrki viileämmälle lattialle. Kun menin viereen, alkoi täristä.. Pian alkoi selkeästi supistukset näkymään! Nostin neidin pentulaatikkoon, ja siitä se sitten alkoi.. 

Aarteet synnyksen jälkeen 

Ensimmäinen pentu syntyi maailmaan maanantaina 26.9.2011 klo 16.08. Kyseessä oli komean näköinen tumman brindle uros, jonka pää näytti todella komealta! Pikkuinen oli kyllä heti kovin äänekäs ja vauhdissa, mutta tissille hän ei meinannut löytää lainkaan :) Pimu hoiti hommansa upeasti, alkoi heti nuolla poikaansa. Vasta kun poika löysi tissin, Pimu otti pienen levon ennen seuraavaa urakkaa. 

Komea esikoinen <3


Hetken levättyään Pimu alkoi supistella uudelleen. Jonkin ajan kuluttua huomasin seuraavan pennun olevan tulossa. Tämä vauva oli tulossa pylly edellä, ja oli hankalampi kuin ensimmäinen. Otin pennusta hiukan kiinni ja saatiin pikkuinen ihan nätisti ulos Pimun kanssa. Pentu tuli maailmaan 17.10. Tämäkin oli uros, hieman punertava väriltään. Tää oli ensimmäistä jonkin verrankin isompi ja heti mahan alle päästyään Pimun tississä kiinni :D Ihana tapaus!

Äidin hellässä huomassa

Toisen pennun jälkeen Pimu nukahti hetkeksi ihan totaalisesti. Vatsassa tuntui kuitenkin vielä yksi vauva ainakin, joten osasin odottaa vielä yhden tulevan. Neidillä oli selkeästi hyvä sisäinen kello, sillä vain muutamien supistusten jälkeen tasan tunnin ja kahden minuutin kuluttua klo 18.12 maailmaan saapui toivottu prinsessa <3 Hän oli kovin pieni, selkeästi pienempi kuin pojat. Väriltään neiti vaikutti hieman vaaleammalta kuin pojat, eikä ollenkaan niin punaiselta. Neitikin oli pienestä koostaan huolimatta hanakasti heti tissillä :)

Perheen pieni prinsessa

Kolmannen pennun jälkeen Pimu rupesi hoivaamaan lapsosiaan, eikä antanut enää merkkiäkään tulevista pennuista. Puoltoista tuntia seurasin vielä neidin toimia läheltä, kunnes uskoin, että kolmeen aarteeseen päädyttiin tällä kertaa! Mä oon maailman onnellisin!<3 Pimu hoisi synnytyksen TODELLA mallikkaasti, hän on mahtava äiti! Oon ylpeä pienoisestani.. Nyt sitten kun saatais pidettyä koirakuume kurissa...

Loppuun vielä iso läjä kuvia mun, Pimun ja Peten aarteista:

Veljekset <3

Kauhukolmikko

Halaus äidiltä :)


Maitobaarissa

Väsynyt, mutta onnellinen äiti lapsineen <3

Seuraavat viisi viikkoa tässä blogissa saakin varmasti seurata pentujen kasvamista ja kehittymistä vastasyntyneistä villeiksi cairn-pennuiksi! Rakastan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti