Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

31.10.2011

Riiviöt vauhdissa :)

Pennut ovat kasvaneet valtavaa tahtia! Aikaa kuluu käsittämättömän nopeasti murusia seuratessa ja viikot hujahtavat ohi surullisen nopeasti.. Onneksi pentuset saavat olla luonani luovutukseen saakka! Kaksi viikkoa siis saan heistä vielä ainakin nauttia. Toiselle pojista on jo koti ja Hilda (Pepeto's Gloria) pääsee tosissaan sijoitusnarttuna työtoverini perheeseen. Toinen pojista on vielä ilman kotia, mikäli jollakulla koirakuumetta pukkaa :)

Lapsosten motoriikka on kehittynyt valtavasti. He juoksentelevat jo kovaa vauhtia, hyppivät ja leikkivät. Äiti on välillä helisemässä pikkuisten kanssa ja ottaakin usein jo "omaa aikaa" pennuista. Pentuset muuttivat makkarista olkkariin isompaan pentuaitaukseen, jotta saavat riehua ja painia omaa tahtiaan :) Kiinteä ruoka maistuu jo ja elämä hymyilee niin lapsosille kuin mummullekin!

Koska en oo hetkeen valokuvia pennuista lisännyt, niin tässä on niitä iso läjä niitä kaivanneille. Kuvia klikkaamalla saat ne halutessasi isommaksi :)

Isot vauvat vielä maitoravinnolla :)

Hilda piilossa

Komea Jami

MötköPötkö

Mummun mukulat: Mötkö, Jami ja Hilda

Leikkiä <3

Nukkumistyylejä :D

*syrän*

"Me halutaan jo pooooois täältä!!!"

Pahaa tekemässä ;)

Sisko ja sen veli :)

Mötkö lepää

Jami kuorsaa

Kauneusunilla :)

Ruttunaamat <3

Ylpeä isä lapsineen :D

Perhepotretti: Pimu-äiti, Hilda, Jami, Mötkö ja ylpeä Pete-iskä

Väsyneet uurastajat :)

Jamin poseeraus, ikää 5 viikkoa

Mötkö seisoo viisiviikkoisena :)

Kaunis Hilda poseeraa :)

On upeaa katsella, miten pennut kasvavat ja kehittyvät. Unelma kasvattamisesta kasvaa kasvamistaan. Askel kohti unelmaa on otettu, seuraavaa odotellessa.. Sitä ennen voisin kertoa Peteen liittyvän UPEAN uutisen: herra pääsee treffeille seuraavan kerran jo ensi viikonloppuna! ;) Tyttöystävänä on erittäin kaunis, luonteeltaan ihana tättähäärä. Pidän teidät varmasti ajan tasalla!:) Valoisaa marraskuun alkua kaikille toivotteleepi Mari-mummu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti