Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

13.10.2011

Silmät auki :)

Tänään pennuilla on ikää jo kaksi viikkoa ja kolme päivää!:) Äkkiä tää aika menee.. Vieraita on käynyt jo paljon ja pennut kasvavat valtaisan huimaa vauhtia! Nyt on jo kaikkien silmätkin auki ja kovasti pikkuiset opettelevat kävelemään. Aika kuluu aika reippaasti pentulaatikon reunalla! :) Ja sitten taas kuvia pikkuisista kehiin. Ikää pennuilla on kuvissa 2 viikkoa ja 1 päivä.

"Jamin" silmät aukesivat toisena heti Mötkön jälkeen. Jätkällä on upean näköinen pää ja kaunis tumma väri. Hää on melko rauhallinen tapaus, mutta ääntäkin löytyy etenkin jos äidin maitobaari on hukassa ;) "Jami" on vallannut etenkin parhaan ystäväni Heidin sydämen!

"Minun silmät on auki!"


Sivuprofiili :)
Mötkö on koko ajan ollut pentueen isoin - mummun pikkupikku jättiläinen :) Syödessään muiden ruuat pikkuherra on jollain tapaa selkeästi kehittynein: silmät aukesivat ensimmäisenä ja mister liikkuukin ketterimmin tällä hetkellä. Mötkö on jotenkin myös ulkomaailmasta kiinnostunein tällä hetkellä, joten sen seura on valloittanut pitkälti tämän mummun mielen :)


Makkara-Mötkö <3

Kaunis sivuprofiili :)

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä on kaunis Gloria! Neiti on poikia pienempi ja pään muoto huomattavasti sirompi kuin pojilla. Tyttö on rauhallinen tapaus, luonteeltaan varsin petemäisen oloinen. Pikkuneiti jää asustelemaan Poriin Tiinan ja Markuksen hyvään hoivaan sekä minulle sijoitusnartuksi. Ihanaa, kun tietää, että edes neiti tulee pysymään tiiviisti mun elämässä mukana! :)

Maailman kaunein prinsessa <3


Sisarukset ovat läheisiä toisilleen ja niitä on maailman hienoin katsella. Loppuun vielä muutamat kuvat kakaroista! Että pienet on mummulle tärkeitä <3

Sisko ja sen veli <3

Sisarusparvi: Gloria, Mötkö ja Jami <3
Rakkaimmat rivissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti