Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

1.5.2012

Kuulumisia koko klaanilta! :)

Taas on viime päivityksestä hävettävän paljon aikaa... Kaikenlaista on matkan varrella jo tänäkin aikana tapahtunut ja tärkeimpiä tarinoita koitan teille nyt kertoa :) Sen voisin jo sanoa, että innolla tässä odotetaan tulevaa kevättä ja kesää sekä kaikenlaista muuta, mitä koirien kanssa eläminen tuo tullessaan! 

Aloitetaanpa vaikka Petestä! Peten kanssa agilitytreenit jatkuvat, treenaillaan keppejä tehotreenein kaksi kertaa viikossa. Omissa treeneissä mennään pieniä ratapätkiä, jotta se puoli olisi kunnossa, kun kepit ja kontaktit tulevat kuntoon. Kontaktitreenit pitäisi aloittaa mitä pikimmin, sillä niitä joku laiskiainen ei ole treenannut oikeastaan ollenkaan.. Keppitreeneissä on tapahtunut nyt niin suurta edistystä, että vähitellen alan uskomaan, että ehkä jonain päivänä mekin vielä Peten kanssa pääsemme kisakentille näyttämään, miten cairnit osaavat ;) Näyttelypuolella Pete pääsee näyttämään kyntensä jo lauantaina Raumalla! Kummempia tuloksia tuolta tuskin silti on tulossa, kun hää on aika lyhyessä karvassa ja hiukan pohjavillakin paistaa.. Taidanpa silti lähteä kokeilemaan, että miltä tuntuu pyöriä kehässä Peten kanssa pitkästä aikaa! :) Rauman jälkeen Pete on ilmoitettu ainakin Sastamalan ryhmänäyttelyyn, katsotaan, missä näyttelyura sen jälkeen jatkuu! Jalostuspuoleltakin on Peten osalta uutisia: Peten kanssa käytiin tarkastuttamassa silmät uudelleen, kun viime tarkastuksesta tuli tuo kaksi vuotta täyteen. Mr. Candycairn piti äidin tyytyväisenä ja silmät olivat yhä täysin puhtaat. Näin ollen Pete on yhä käytettävissä jalostukseen :) Meikäläisen lomaillessa Levillä Peteä kävikin huhtikuun loppupuolella moikkaamassa kaunis Fani-neiti (Partasuun Fanipala). Nyt vain odottelemme ja toivomme, että kaksi oikein hyvin onnistunutta astutusta olisivat tuottaneet hedelmää ja Fanin vatsassa kasvaisi nyt upeita pieniä vauvoja! Astutuksesta on nyt noin 1,5 viikkoa, joten ainakin toinen samanlainen pätkä saadaan vielä odottaa jännityksessä... Mikäli Faniin haluaa tutustua paremmin, linkin heidän blogiinsa löydät mun linkeistäni tuolta vasemmasta reunasta! :)

Pimun elely on sujunut hieman Peteä rauhallisemmin :) Pimun kohdallahan päädyttiin siihen, että sijoitussopimuksen toista pentuetta yritetään saada nyt sitten heti perättäisistä juoksuista, koska neiti on toipunut ensimmäisistä pennuista todella hyvin ja juoksuillekin tuli ihan mukavasti eroa. Pimu olikin treffeillä maalis- ja huhtikuun vaihteessa Hannan valitseman uroksen kanssa. Kyseessä oli nuori, mukavan oloinen Unto (Mountain Top Boy Of The Sunrise), jolle treffit olivat ensimmäiset. Näistä treffeistä on nyt kulunut neljä ja puoli viikkoa, enkä vieläkään ole varma Pimun raskaudesta..:/ Neiti syö kyllä kovin huonosti ja on ärtyisä, joten näistä merkeistä voisin päätellä, että pennun tuoksua voisin kotiin saada.. Toivotaan, että vatsa alkaisi kohta selvästi näkyä, niin saisin varmuuden raskautumisesta! Pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 22, mikäli näin hyvä onni olisi käynyt! Meillä jo valtavasti odotetaan, että saataisiin pieniä ihania aarteita meille muutamaksi viikoksi elelemään <3

Laitetaan tähän väliin muutama valokuva Yyteristä talvella, niin pysyy mielenkiinto yllä! :)



Täyttä laukkaa äidin luo!<3

On tää meen Yyteri vaan täydellinen!

Pihka-neiti sen kuin kasvaa porskuttaa! Hän on aivan ihana pakkaus, jossa piisaa virtaa vaikka muille jakaa! Tästä huolimatta hän osaa kuitenkin rauhoittua esim syliin ja keskittyy harjoitteluunkin aina tilanteen vaatiessa :) Pihkahan aloitti näyttelyuransa mahtavasti Lohjan cairn-katselmuksessa maaliskuussa. Näyttelyura saakin luvan jatkua ja tänä viikonloppuna olis jo tarkoitus suunnata Lahteen pentunäyttelyyn katsomaan, mitä pikkuneidistä siellä sanotaan :) Toivotaan, että hän hurmaisi kaikkien sydämet kuten tähänkin saakka!;) Täytyy sanoa, että Pihkan hankkiminen tähän tiimiin oli paras mahdollinen valinta - ei mikään koira olis voinut paremmin täyttää tuota meidän perheessä ollutta "koloa". Nyt treenataan Pihkan kanssa näyttelyjutut kuntoon ja haaveissa siintää myös agilitykentät tämän hurjapään kanssa! Toivotaan parasta ja katsotaan sitten  ensi vuonna, minkälaisia mahdollisuuksia neidille siltä uralta urkeneekaan :)

Meidän upea ilmestys <3


Valokuva Pihkasta, kun sen elämäni ensimmäisen kerran näin <3

Omista kuulumisistani voisin kertoa sen verran, että pääsin vihvoin viimein suorittamaan kasvattajakurssin! Tuo kurssi oli maalis- ja huhtikuun vaihteessa Ellivuoressa. Sain kurssilta valtavasti mahtavaa uutta tietoa, ja nyt mulla oliskin oikeus anoa kennelnimeä itselleni.. Nyt pitäisi siis keksiä toinen nimiehdotus vielä, jonka jälkeen hakemuksen vois laittaa menemään... Innolla odotan jo kennelnimeni saamista!

Loppuun voisin mainita vielä Hildasta sekä muusta porukasta, jotka meihin jotenkin "liittyvät". Hildasta on kasvanut nätti nuori neiti, joka lähteekin Pihkan kanssa sunnuntaina kisailemaan pentunäyttelyyn. Tämän jälkeen Hilda nähdään mahdollisesti vasta aikuisten luokassa.. Peten ja Pimun upea poika Kapu osallistunee Porissa järjestettävään Cairnien Erikoisnäyttelyyn! Ihan mahtava saada tuokin komistus kehiin komeilemaan! On kiva kuulla, mitä tuomari siitä sanoo :) Lisäksi korviini on kiirinyt myös sellainen tieto, että kyseiseen näyttelyyn olisi osallistumassa Peten toinenkin poika, Pepeto's Harald. Tätä innolla nyt odottelen ja toivon, että pääsisin vielä kesän aikana näkemään mahdollisimman monen Peten ja Pimun vauvan. 

Peten ja Pimun Kapu-poika <3


Nyt nukkumaan ja viikonloppua odottelemaan! Kaunista kevätviikon jatkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti