Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

16.9.2012

Tampereen ryhmänäyttely

Pakkasin elokuun lopussa kimpsuni ja kampsuni ja suuntasin Tottijärvelle Sannan luo Peten ja Pihkan kanssa. Ikea-shoppailuiden ja paljuilun ohella trimmattiin cairnit kauniiksi ja pääsinpä näkemään, miten bichoneilla treffit luonnistuu :D Iso kiitos Sannalle yöpaikasta, tukasta, trimmistä, mahtavasta seurasta, loistavasta illasta, ihan kaikesta! Näitä lisää ja paljon! :)

Lauantaina suuntasimme Tampereen ryhmänäyttelyyn. Mukana meitä oli iso läjä porukkaa, koiria taisi olla yhteensä lähemmäs kymmenen meidän porukassa! Niin hienoa :) Päivä meni vähän vaihtelevasti, minun tiimillä ei kummempia tuloksia, mutta erittäin hyvin kuitenkin! Sannan kasvatti Vilma (Chiboogie's I'm a Royal Princess) hienosti VSP! :)

Meidän tiimistä mukana oli Harald (Pepeto's Harald), joka esiintyi pentuluokassa. Hartsasta on kuoriutumassa mielettömän upea pakkaus, sitä on hieno seurata! Harald esiintyi itsensä hienosti pentuluokan toiselle sijalle, mahtavaa :) Kiitos Minna, kun tulit paikan päälle, teitä oli ihana nähdä.

Junnuluokassa vuoron sai ihana Kapu (Pepeto's Gabriel). Kapu esiintyi kauniisti, se tulee isäänsä - tietää milloin on aika antaa parastaan! Kapu sai tuomarilta komeasti ERIn ja sijoituksen JUK2. Ihanaa Sirkkis ja Tapani, kun jaksoitte lähteä :) Kapsu pitää nyt kuulemma pienen tauon näyttelykehistä, mutta vanhempien omistaja toivoo, että vielä jossain vaiheessa komistus pääsisi kehiin pyörähtämään.

Poikien jälkeen vuorossa oli Pete-iskä. Pete oli vähän innokkaampi kuin normaalisti, eikä ehkä ollut parhaimmillaan, mutta esiintyi hiukan rauhoituttuaan kauniisti. Se on niin mahtava tapaus <3 Pete sai tuomarilta ERIn ja sijoituksen AVK4. Tähän olin ihan tyytyväinen, avoimessa luokassa oli monta urosta! Tuomari Nils Molin antoi Petestä seuraavan arvostelun: 

"Stor hane. Välutfyllt nosparti, mörka ögon, bra stop. Välkroppad. Något lång i länden. Goda vanklar och rörelser men bär sin svans lite för låg. Bra päls."

Urosten jälkeen kehään pääsi ihana Pihka-prinsessani. Neidillä piisasi vähän vauhtia, eikä liikkumisestä meinannut tulla mitään.. Hää kuitenkin rauhoittui pikkuhiljaa ja muutamia hyviäkin kävelyaskeleita saatiin :D Myös Pihka sai ERIn ja oli hienosti JUK1. Valitettavasti tuo SA jäi vielä uupumaan.. Ehkä sitten ensi kehässä! ;) Pihka tuomaroitiin seuraavanlaisesti: 

"Fem. uttryckt men är något tunn i nospartiet. Mörka ögon. Bra bett. En aning framskjuter skuldra. Bra bakbensvinklarna. Rör sig tsångt fram. Bra päls. God storlek. Bär svansen för lågt."

Näistä voitte sitten suomennella oman makunne mukaan, käsialasta ei ihan helposti saanut selvää! Kiva päivä takana, seuraavaa näyttelyä jo odotellessa :) Se onkin sitten kolmen viikon päästä ryhmänäyttely Tuuloksella. Sinne lähden Peten ja Pihkan kanssa. Tampereen ryhmiksen osalta mulla itselläni ei valokuvia ole, kun en kameraa ollut vielä löytänyt muuttolaatikoista, mutta jos jostain kuvia saan, niin lisäilen tänne satavarmasti :) 

Huomenna taas paluu työelämään, nyt unten maille :) Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti