Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

18.10.2013

Tiimiläisten kuulumisia :)

Pentulaatikon äärelle on kuulunut kivoja uutisia myös aikaisemmilta meillä syntyneiltä :) Kuulumiset tulevat vähän sekalaisessa järjestyksessä, mutta on ne sen verran kivoja, että pakko ne on maailmalle jakaa! 

Ensimmäiseksi haluisin kertoa Pimun ja Peten pojan Kapun (Pepeto's Gabriel) upeasta näytöstä! Kapun synttärionnitteluita hänen "äiskälleen" lähetettyäni sain vastaukseksi mitä parhaimman viestin - "Kiito. Tulemme juuri möllitokosta. Kapu sai 174 pistettä näin synttärin kunniaksi." Eihän meinannut tämä mummu penkillä pysyä kun moisen uutisen kuuli! :) Ihka-ensimmäinen kokeilu ja heti 1-tulos! Loistavaa! Myöhemmin Sirkkis vielä kertoi mulle, että ei itsekään tiennyt, että mitä siellä pitäisi tehdä, joten täytyy sanoa, että tämän kuultuani nostin hattua suoritukselle vielä enemmän! :) Nyt vaan rohkeutta peliin ja virallisiin kokeilemaan! Pari treenailee VOI/EVL-tason ryhmässä, joten eiköhän parilta jo taitoa löydy! Ensi kerralla sitten pääsen toivottavasti jo minäkin katsomaan ;) Upeaa Kapu, kiitos Sirkkis, kun jaksatte ahkerasti treenata! Näistä uutisista mä nautin! :) Näytetään kaikille, mistä cairnit on tehty! :P

Toinen upea uutinen kuului Nokialta Vilman perheeltä! He olivat vieneet Vilman match show'n ja neiti oli esiintynyt upeasti edukseen - 18 pennusta upeasti toinen sija! Kiitos Ville ja Jonna, kun jaksoitte neidin viedä ja aktiivisesti jaksatte treenata - kyllä se tulos sieltä vaan alkaa näkymään ;)

Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä.. Hilda on nyt silmä- ja polvitarkastettu terveeksi! :) Näin ollen pääsen pohtimaan neidille karvaista miestä ja alustavasti suunnitelmissa olisi siis astuttaa neiti seuraavista juoksuista. Tämän kopan tyttösille on siis luvassa jatkoa Hildalta ensi  keväänä :)

Nyt me suunnataan lenkille! Hyvää yötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti