Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

29.12.2013

Kennel Dreampepper's

Heippa hei kaikille!

Taas on vierähtänyt valtava tovi viime kirjoituksesta :) Kaikenlaista on tapahtunut ja koitan niitä taas teille tänne pikkuhiljaa kokoilla. Aloitetaan kahdesta olennaisimmasta: 

Ennen kaikkea tiimimme on kasvanut kuusikoiraiseksi! Omasta pentueesta sijoitusnartuksi jäi Hertta, eli Dreampepper's As Perfect As I Am. Neidillä on ikää nyt reilu kolme kuukautta, joten innolla odotan, mitä neidistä kasvaa :) Kuvan ja hieman lisätietoa neidistä löydät vasemmasta palkista. 

Hertta vakuutti kauniilla blondiudellaan, loistavan rohkealla luonteellaan sekä voimakkaalla, mutta kuitenkin hyvin narttumaisella olemuksellaan. 

Toinen mahtava uutinen on se, että kennelnimeni on vihdoin ja viimein hyväksytty!!! Vastedes meillä syntyvät ja täältä maailmalle lähtevät pennut kantavat nimeä Dreampepper's - toivottavasti mahdollisimman ylpeästi ja menestyksekkäästi! Tämä on neitonen on uutisesta ja ikiomasta kennelnimestä hyvin, hyvin onnellinen!

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette olleet mukanani matkan varrella kasvattajaksi - niin koirien kasvattajille, omien koirieni jälkeläisten omistajille, yhteistyökumppaneille, uusille ystäville, kaikille teille! Jatketaan samaan malliin ja tehdään yhteistyöstä entistä tiiviimpää ja hedelmällisempää! Onko koiramaailmaa parempaa??? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti