Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

21.5.2014

ROPsahdus!!! Ja tietty minu hieno Pihkaki!

Viikko Vaasan näyttelyn jälkeen suunnattiin porukalla Maalahteen ryhmänäyttelyyn. Meitä oli minä ja Pihka, Heidi ja Hupi sekä Minna, Julia ja Hartsa. Edellinen ilta meni vähän tuomaria jännitellessä, mutta hyvinhän kaikki lopulta päättyi! 

Ensimmäisenä meistä kehään meni Hupi. Hupi sai EHn ja oli luokkansa toinen. Vaikka EH onkin aina pieni pettymys, niin tältä tuomarilta pitäisin EHta oikein hyvänä! (Tämä lähinnä osoitettu sinulle, Heidi! ;) )

Hupsun jälkeen oli Hartsan vuoro - ja herrahan otti kertaheitolla ensin valioiden voiton ja sen jälkeen sijoittui vielä urosten parhaaksi!!! Niin loistavaa!!! :) Tässä kohtaa jäätiin jännittämään Hartsan lopullista kohtaloa, sillä ensin tuli tyttöjen vuoro. 

Pihkan kisakumppaneina oli kolme tai neljä AVO-luokan narttua. Pihka esiintyi omalla vuorollaan kauniisti saaden ERIn. Kilpailuluokassa Pihka sijoittui hienosti, mutta tietysti inan harmittavasti toiseksi. Neiti sai kuitenkin SAn ja koska meidän luokan voittaja Helmi sekä minun Pihka olivat ainoat SAn saajat, niin Pihka oli siis samalla PN2 ja sai vara-SERTin!!! :) Vaikka kaksi vara-SERTiä peräkkäisinä viikonloppuina toki vähän kolkuttaa takaraivossa, niin en mä kyllä voi olla mitään muuta kuin pirun ylpeä tosta neidistäni! <3 Upeita suorituksia näyttelytauon jälkeen! :)

Tämän jälkeen saimme vielä jatkaa jännitystä Hartsan osalta. Kehässä vastakkain olivat siis Hartsa ja Helmi (No Copyright Pearl Rose). Hetken  koiria katsottuaan tuomari Leni Finne valitsi kuin valitsikin Hartsan ROP-koiraksi! Voi vietävä, että oli hieno päästä todistamaan tämäkin suoritus superkaksikolta! Tuhannet onnittelut vielä Minna!!! Te ootte vaan sanoinkuvailemattoman mahtavia! 

Päivän kruunasi vielä Hartsan pääsy kahdeksan parhaan joukkoon ryhmäkehässä, vaikka sijoitusta sitten tullutkaan :) 

Loppuun vielä Pihkan arvostelu:
"Oikeat mittasuhteet. Riittävä luusto. Oikealinjainen pää. Hyvät silmät + korvat. Riittävä eturinta. Hyvät etukulmaukset. Oikeamallinen rintakehä. Esitrtään hieman tuhdissa kunnossa. Hieman jyrkkä lantio, niukat takakulmaukset. Oikea karvan laatu. Oikea askelpituus + hännän asento. Vispaa hieman edestä." 

Koitan saada loppuun vielä muutamat kuvat, mikäli suinkaan tällä tabletilla onnistun :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti