Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

14.5.2011

Rauman näyttelypäivä

Rauman koiranäyttely sujui vähän eri merkeissä kuin mitä alun perin suunnittelin. Vein viime torstaina Pimun kasvattajalleen Hannalle trimmiin ja kävi vähän niin kuin olin ajatellutkin - Pimun turkki oli aivan liian lyhyt näyttelyyn vietäväksi. Päätimmekin Hannan kanssa yhdessä, että Rauman näyttely jää tänä vuonna Pimun osalta väliin. Vaikka neiti ei näyttelyyn osallistunutkaan, päätin itse lähteä kannustamaan Pimun veljeä Kamua Raumalle. Oli ihana katsella upeita cairneja kehässä jännittämättä itse ollenkaan :D Kamukin käyttäytyi oikein hienosti ja sai ERIn sekä SA:n! Onnea Heidi ja Kamu!:)

Pete oli mukanani Raumalla vähän tyttöjä katsomassa ;) Päivä oli antoisa ja mielenkiintoinen, vaikka vettä tulikin taivaan täydeltä koko päivän. Tuomarin arvosteluita seuratessani sain todeta Pimun kotiin jättämisen olleen oikea ratkaisu: tuomari piti selkeästi enemmän runsasturkkisista kuin niukkaturkkisista koirista! Pimun onkin nyt sitten aika jäädä odottelemaan seuraavia juoksuja ja niistä alkavaa mammalomaa :) Tällä hetkellä neidille onkin suunnitteilla varsin mielenkiintoinen urosvaihtoehto.. Jalostustiedustelulautakunnan tuomiota odotellessa ;) Pimun seuraavia kisakoitoksia saammekin sitten odotella jonkin aikaakin..

Peten seuraavana urakkana on näillä näkymin tosissaan kotikisat 2.6. ja mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, käymme todennäköisesti myös Tampereella starttaamassa 5. kesäkuuta :) Näitä odotellessa!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti