Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

20.9.2011

Ylöjärven kisat sekä Pimun kuulumiset :)

Oon ollut selkeesti vähän laiska kirjoittelija, kun on jäänyt koko Ylöjärven kisakuulumiset kertomatta. Sen kummempia kuulumisia tuolta reissulta ei ole, mutta se täytyy sanoa, että Pete oli vihdoista viimein oma itsensä ja oikeasti kuunteli edes sen, että minne mä haluan sen menevän ja meni sinne!

Ensimmäiseltä agilityradalta meille tuli hylly. Rata meni muuten kivasti, mutta kepeillä sählättiin oikein urakalla.. Kaikki kolme kertaa, jotka hyllyyn vaadittiin! Lisäks puomin alastulo-kontaktin Pete jätti ottamatta, mutta sillä ei sit enää ollut keppien hyllyn jälkeen mitään merkitystä.. Toisena vuorossa oli agilityrata B, joka oli selkeästi montaa 1-rataa haastavampi! Tuntui kuitenkin, että tuo rata sopi meille paremmin kuin monet selkeästi yksinkertaisemmat radat! :) Sen radan jälkeen oli oikein hyvä fiilis, vaikkei mitään loistavaa tulosta saatukaan.. Tulos saatiin kuitenkin, se oli 15 vp! Olin kuitenkin onnellinen, koska tällä radalla meillä olis ollut todella helppo saada hylly, jos Pete olis yhtään tehnyt siten kuin itse haluaa. 

Viimeiseen ratasuoritukseen sain olla jo tosi tyytyväinen! Vuorossa oli hyppyrata. Muutamia paikkoja, joissa epäonnistuminen oli helppoa, mutta pääasiassa ihan mukava rata! Pete tiputti esteen ihan alussa, mutta muuten hää meni todella kivasti!!! :) Tältä radalta tuloksena siis 5 vp ja erittäin hyvä mieli!!! Kannatti lähteä :)

Nyt treenataan Peten kanssa urakalla keppejä sekä kontakteja, ja mietitään, koska on seuraavan startin paikka.. Lokakuun alkupuolella olis mahis startata kotihallilla Noormarkussa, mutta en tiedä, viitsiikö sinne vielä lähteä.. Mietitään! :)

Sitten tämän hetken tärkeimpään: PENTUIHIN! Pimun vatsa on jo valtava, ja hää on niiiiiiin raskaana!!! On ollut upea seurata neidin kasvua, ja viikko sitten, kun tunsin pennut ensimmäistä kertaa, niin itku tuli. Torstaina alkaa lämpöjen mittailu ja viikonlopun jälkeen pennut voi tulla maailmaan oikeastaan koska vaan.. Odotan niin paljon, ettette arvaakaan! Ihanaa tulla mummuksi! :) Pidetään peukut pystyssä, pentuja odotellessa!<3

Pentutiedustelut kennel Pepetoksesta puhelinnumerosta 044 357 4527 (Hanna Granholm). Mikäli haluat kysellä jotain vanhemmista, eli Petestä ja Pimusta, tai sinua voisi kiinnostaa sijoitusnarttu, otathan yhteyttä minuun. Minut tavoittaa numerosta 040 835 9545 tai sähköpostitse mariska . 87@hotmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti