Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

15.8.2012

Vielä vähän kuvia pojista :)

Poikien poismuutosta on jo useampikin viikko kulunut, mutta kiireiden vuoksi pääsen päivittämään viimeiset kuvat pojista tänne vasta nyt. Tuli ihan hirveä ikävä sitä pentuaikaa, kun katseli noita kuvia läpi! Reilun vuoden päästä taitaa mun luonani seuraavan kerran pennut juoksennella... Tässä ensin muutamia kuvia, kun poikien kanssa päästiin pihalle nauttimaan auringosta: 

Mini & Puna

Punan loikka :)

Matkaa maailmalle <3

Pöksy

Leikin tiimellystä :)

Kolmen kopla: Mini, Puna & Pöksy <3

Sitten vielä vähän tarinaa jokaisesta erikseen :) Kaikki saivat yllättäen uudet kodit melko nopeaankin, he ehtivät viettää Hannan luona vain yhden tai kaksi yötä. Punahan ei Hannan luona käynytkään, vaan hänet noudettiin suoraan täältä. 

Igorhan oli koko pentueen päällepäsmäri. Hän pääsi perheeseen, jossa oli jo valmiiksi kaksi isompaa koiraa. Herra pysyy varmasti isompien vauhdissa ainakin luonteensa puolesta. Itse en valitettavasti ole kuullut uusista omistajista vielä tämän enempää, mutta sen verran juoruja maailmalta tuli, että minun pienestä Pöksystä tuli nimeltään Pepe! :) Mätsää hyvin meidän Pete-äijän kanssa ;) Uskon, että elämä Pepen kanssa lähtee hyvin liikkeelle. Toivon kuulevani tästä nuoresta miehestä vielä joskus!

Pepeto's Igor alias Pepe

Ivan jäi asustelemaan lähes naapuriin tuttuni luokse. Ivan nimettiin upeasti Pojuksi (ihana nimi!!!). Pojua olenkin nähnyt oikeastaan viikoittain kun aina lenkillä törmätään :) Hän on aivan ihana tapaus, luonnetta piisaa kyllä sielläkin! Mutta Poju on sopeutunut uuteen kotiinsa hyvin ja on ihan "isän poika" kuulemma :) 

Pepeto's Ivan alias Poju

Myös perheen pienin - Mini - sai luonnetta urakalla, kun Hannan luokse lähti. Oli kuulemma rähissyt jo Igorillekin. Hanna kertoi, että uudessa kodissaan Mini oli koittanut laittaa perheen muita isoja koiriakin ojennukseen. Niin sitä luonnetta vaan kummasti tulee! :D Mini oli ristitty uudessa kodissaan Leeviksi :) Olisi ihana kuulla Leevinkin kuulumisia vielä, jos omistaja sattuu tänne joskus eksymään!

Pepeto's Ilias alias Leevi

Taas on yksi matka takana.. Kaikkea hyvää pojille perheineen!<3 Toivottavasti saivat hyvät eväät matkaan täältä :) 

Meidän kuulumiset on muutenkin jääneet vähän vähemmälle päivitykselle, mutta koitan niitä tässä kirjoitella mahdollisimman pian, kun lomailen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti