Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

4.6.2013

Pimu kävi silmätarkastuksessa

Huh, kyllä on tämä neiti nyt kovasti laiskotellut, kun tekstiä ei taas viime kuussa syntynyt ollenkaan, vaikka asiaa olis ollut vaikka muille jakaa.. Tai ehkä juuri siksi! ;) Hmm.. Teille on ainakin kertomatta Peten pennuista, Pimun luonnetestistä, toukokuun näyttelyistä, tiimin uudesta tulokkaasta.. Sekä kuulumisista ehkä yleensäkin! 

Aloitetaan kuitenkin pienen pienellä asialla, joka itselleni on kuitenkin erittäin tärkeä :) Ensimmäinen omalle nimelle tuleva pentue lähestyy ja askel kohti sitä otettiin toukokuun puolessavälissä, kun kävimme Pimun kanssa uusintasilmätarkastuksilla. Kaikki meni toiveideni mukaisesti ja Pimun silmät todettiin uudelleen täysin terveiksi. Näin ollen Pimu on siis käytettävissä jalostukseen näyttely- ja terveystulostensa puolesta. 

Mikäli kaikki menee hyvin, niin Pimu on tarkoitus astuttaa seuraavista juoksuista. Juoksuja odottelen heinä-elokuun vaihteessa. Miesajatustakin jo löytyy, mutta pidetään se vielä salaisuutena. Mikäli haaveilet omasta karvakasasta loppuvuodesta, niin pidä ihmeessä tämä pentue mielessä! :)

Tänään juhlittiin muuten Pimun 4-vuotispäivää. Aika kuluu niin vauhdikkaasti, juuri vasta tuo pieni prinsessa saapui kotiimme! <3 Muistan sen kuin eilisen.. Minun pieni sohvashamppiooni! Pimu ja me muu tiimi lähetämme tätä kautta onnittelut myös ihanalle Kamu-veljelle! :)

Laitetaan loppuun vielä kuva Pimusta, kun neiti niin osaa nauttia auringosta :) Kuva on otettu erään lenkin jälkeen, kun otin Peten ja Pihkan ensin kuivattaviksi ja sen jätin siksi aikaa Pimun pihalle. Neiti oli löytänyt kevään ensimmäiset auringonsäteet, eikä suostunut nousemaan tuosta 1,5 tuntiin :D Tervetuloa kesä vaan Pimunkin puolesta! :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti