Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

30.8.2013

Esittelyvuorossa Vilma!

Kuten moni jo rivien välistä ja blogin reunoilta on lukenutkin, niin tiimimme on kasvanut yhdellä jäsenellä jo jokin aika sitten :) Tiimiimme liittyi keväällä / alkukesästä Chiboogie's Wilma Flintstone alias Vilma. Vilma syntyi 23.2.2013 Peten ja Kiran (Chiboogie's Kiss Kiss) pentueessa. Vilma on minun ja Sanna Hartikaisen (kennel Chiboogie's) yhteinen sijoitusnarttu, ja asustelee Nokialla Villen ja Jonnan perheessä. Vilman lisäksi "äiskää" ja "iskää" vauhdissa pitävät Viljo-cairn sekä kaksi nuorta neitokaista veljensä kera.

Vilma valikoitui meidän tiimiin, koska kiinnostus Peten jälkeläisiin on kova. Kolmesta syntyneestä neitokaisesta vakuutti ryhdillään ja neitimäisellä olemuksellaan.  Äitinä pentueessa ollut Kira on myös Pihkan puolisisko, eli neitokaisilla on sama äiti. Odotan innolla, mitä neidistä kasvaa, sillä tämä voi vaikuttaa kasvatussuunnitelmiini myös muilta osin kuin Vilman omaa miestä pohtiessa.. 

Luonteeltaan Vilma on "iskän" sanojen mukaan riiviökauhukakara, eli pilkettä silmäkulmasta löytyy! Neiti on onneksi päässyt aktiiviseen perheeseen, joten iän myötä toivottavasti jaksaa keskittää energiansa esim. erilaisiin harrastuksiin. Tsemppiä ja jaksamista Villelle ja Jonnalle pentuaikaan! :) 

Vilma aloittaa näyttelyuransa syyskuun lopussa pentunäyttelyssä ja jatkaa sitten Tuuloksen ryhmänäyttelyssä lokakuun alussa. Innolla odotamme mitä tästä neidistä kasvaa! :) 

Loppuun vielä muutama "nuoruusajan" kuva Vilmasta: 



Näin tiimimme on kasvanut viisikoiraiseksi :D Seuraava jäsen liittynee tiimiin toivottavasti Pimun ensimmäisestä pentueesta ;)



2 kommenttia:

  1. voi miten ihania koiria sinulla:) meilläkin cairni ja asutaan myös porissa:) -iitu

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) He on kyllä mahtavia tapauksia! Täytyis joskus miettiä tapaamista cairn-porukalla täällä Porissakin! :)

    VastaaPoista