Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

29.12.2013

Vielä kuvia tytöistä :)

Pentuajan loppupuolella kävi elämä niin kiireiseksi, etten ehtinyt blogiin lisäämään edes pentujen viimeisimpiä kuvia :) Elämä oli yhtä hulabaloota, kun pennut lähtivät liikentee<hja oman vakkaritiimin lisäksi meillä asusti Hilda. 

Laitetaan tähän kuitenkin vielä valtava läjä kuvia tytöistä, jotta näette, että millaisia heistä sitten kehittyi! Toivottavasti jossain käänteessä pääsen näyttämään teille uudempiakin kuvia heistä. 

Tytöistä tuli siis Hertta (Dreampepper's As Perfect As I Am) ja Aino (Dreampepper's Average Is Nothing). Hertta muutti Tampereelle Hennan ja Jarmon hellään huomaan, perheessä Herttaa on viihdyttämässä 3-vuotias poika - kumpi sitten kumpaakin viihdyttää! Aino taas suuntasi niinkin kauas kuin Mikkeliin! Liekö omistajavalinta johtunut nimestä vai muusta, mutta Ainon emäntä ja isäntä ovat Henna ja Jaro. Aino sai "elämäntehtäväkseen" viihdyttää nuorta Kepsu-poikaa, eli Ainoa oli uudessa kodissa odottamassa vain vajaan vuoden vanhempi "isoveli" :)

Molempien neitien elämä uusissa perheissä on alkanut varsin mukavasti! Tässä vihdoin niitä kuvia: 

Niin äidin vieressä.....

...kuin äidin päälläkin on hyvä nukkua!

Läheisyys lämmittää!

Riiviöintiä a la Aino!

Hertta <3

Aino <3

Hertta harjoittelee

Aino harjoittelee :)

Kieltä kameralle :D

Siskoset <3

Äiti työssään!

Petekin sai osansa "huomiosta"....

Aino harjoittelee seisomista reilun 7 viikon iässä

Ja Hertta samassa iässä

Aino <3

Hertta <3

Siskokset viimeistä iltaa yhdessä!

Ensimmäiset Dreampepper's-pennut! <3

Siinä vielä siis neitien matkaa maailmalle :) Tämä neiti suuntaa nyt nukkumaan. Vielä joku päivä pitäis päivitellä teille läjä näyttelykuulumisia sekä esitellä Hildan luonnetesti-video :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti