Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

6.4.2014

FI MVA Pepeto's Harald!!!

Pari viikkoa sitten pääsin todistamaan mitä mielettömintä tapahtumaa! Jämijärven näyttelyssä Hartsa teki sen, mitä häneltä kovasti odotettiin ja toivottiin - sijoittui PU-kehässä kolmanneksi valiourosten jälkeen, sai KOLMANNEN SERTinsä ja TULI SUOMEN MUOTOVALIOKSI! Suoritus oli jo itsessäänkin upea, mutta vielä paremman siitä teki se, että näyttely oli ensimmäinen, jossa Hartsalla oli mahdollisuus valioitumiseen. Tunne oli mieletön, kun kasvattaja-Hannan kanssa jännitettiin kehän laidalla ja tuomari nosti kuin nostikin Hartsan ohi junnu-uroksen. Tuomarin ojentaessa kätensä Minnalle kolmannen sijan merkiksi riemu räjähti kattoon! 

Kiitos Hartsa, kiitos ennen kaikkea Minna, joka on pitänyt Hartsan upeassa kunnossa, trimmannut, treenannut ja esittänyt! Mä oon niin ylpeä, halkean ylpeydestä! Samaa voin sanoa Pete-iskästä - ihka-ensimmäinen valiolapsi! 

SERTit Hartsa keräsi seuraavasti:
13.4.2013 Vaasa KV - PU2, SERT, tuomarina Claudio de Giuliani
6.7.2013 Honkajoki RN - ROP, SERT, tuomarina Cristina Epuras 
22.3.2014 Jämijärvi RN - PU3, SERT, MVA, tuomarina Tuula Savolainen

Upeaa tulosta! Näiden lisäksi Hartsa on ehtinyt keräämään mm. VASERTin sekä pari SAta ja em. lisäksi muutaman PU-sijoituksen! Ei voi kuin hymyillä! :) 

Ohessa vielä Hartsan arvostelut niin Jämijärveltä kuin Saarijärveltäkin. Saarijärvellä Hartsa kisasi ensimmäistä kertaa valioluokassa :) 

Jämijärvi RN, tuomarina Tuula Savolainen:
"2v 3kk tiivis kokonaisuus. Hyvä pää ja ilme. Kuono voisi olla hieman vahvempi. Hyvät korvat, tilava runko. Tasapainoinen raajarakenne. Hyvä häntä. Hieman kapea lantio. Hyvä runkoturkki. Kapeat takaliikkeet. Sivuliikkeessä hyvä askelpituus. Voisi esiintyä hieman terhakkaammin."

Saarijärvi RN, tuomarina Kimmo Mustonen:
"Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Hyvä purenta, erinomainen pää. Viehättävä ilme. Hyvät korvat ja silmät. Hyvä kaula ja selkälinja. Hieman niukasti kulmautunut etuosa, hyvät takakulmaukset. Voimakas runko, sopiva luusto. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu hyvällä askeleella, hieman löysästi edestä. Miellyttävä luonne ja esiintyminen." SA, VAL2

Hartsan upeat muotovalio-kuvat on ottanut Sassa Stenroos / Mika Huolman. Lämmin kiitos molemmille!


Tuhannet onnittelut vielä Minnalle ja tietty kasvattaja-Hannalle! Nyt kaikille hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti