Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

21.8.2015

Ollaan me oikeesti vielä elossa!

Huhhei, mitä härdelliä on tämä elämä ollut viimeisten kuukausien ajan! Valitettavasti on näkynyt täällä bloginkin puolella, eikä kuulumisia ole ilmestynyt ollenkaan sitten pentujen syntymän.. Koitetaanpa nyt päivitellä edes hieman asioita ajan tasalle!

Aloitetaan pennuista! Pojat kasvoivat ja kehittyivät upeiksi pieniksi cairn-miehiksi, olivat kaikki terveitä ja oikein ponnekkaita poikia, joilla luonnetta piisasi! Kaikki saivat mitä mahtavimmat kodit ja olenkin saanut kuulla poikien kuulumisia varsin aktiivisesti koko kesän ajan :) Tästä kolmikosta olen hyvin ylpeä ja toivonkin, että pojista vielä kuullaan.. 
 
Ystäväni keksivät pojille työnimet (kuulemma paremmat kuin minun Täplä, Toukka ja Tumma..) ja näin ollen pojat kantoivat ylpeästi työnimiä Elastinen, Cheek ja Robin. Uudessa kodissaan Elastisesta tuli Jeppe (Dreampepper's Chase Your Dreams), Cheekistä Unski (Dreampepper's Change Your Attitude) ja Robinista Olli (Dreampepper's Challenge Yourself). 

Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, niin tässä teille materiaalia elämästä poikien kanssa! Osa kuvista on hivenen huonolaatuisia, koittakaa olla välittämättä :)


Ela-Jeppe puntarilla

Cheek - Unski

Robin-Olli

"Me halutaan jo poooooooois!!!!"

Päiväunien paikka :)

"Mitäköhän hemmettiä toi muikki tekee....????"


Olli matkalla maailmalle :)

"Sammuin sit tähän.."


"Häh??? Miten niin riiviöitä?"

Olli


Vähän jännittää....







Jeppe

Unski

Olli   
Mun miehet: Olli, Unski ja Jeppe :)

Olli vähän vanhempana, kun asusti luonani pari viikkoa veljiään pidempään :)

Olihan tuo taas ihanaa aikaa! Vaikka se raskasta onkin, niin on se kyllä kumma, että kuinka nopeasti sitä alkaa taas kaipaamaan.. Meillä seuraavan kerran pentuja lienee keväällä 2016!

Myös Typyn raportti tuli vihdoin ja viimein joskus huhtikuun loppupuolella. Raportin mukaan neidillä oli kehittymättömät keuhkot ja sydän oli tästä syystä pettänyt..:( Hyvin surullista, mutta mikäli jotain hyvää haluaa hakea, niin tämä ei vaikuta ollenkaan poikiin, eikä myöskään vanhempien jalostuskäyttöön - neiti vain saapui maailmaan liian aikaisin. 

Alkukuusta saatiin kerättyä koko C-pentue kasaan ja pääsin treffaamaan kaikki pojat kerralla! Tapaaminen oli mitä hauskin ja samalla saatiin nypittyä vähän turkkeja ja hampaita, pojat saivat painia ja itse pääsin näkemään, että miten pojat on kehittyneet. Tässä vielä poseerauskuvat teille kolmikosta :)

Olli - Dreampepper's Challenge Yourself

Jeppe - Dreampepper's Chase Your Dreams

Unski - Dreampepper's Change Your Attitude



Kauniit pojat <3

Mahtava päivä! Kiitos kaikille mukana olleille ja ennen kaikkea Viivin vanhemmille, joka päästi tämän rymyjoukon luokseen :) Samalla oli kiva tavata poikien puolveli Davo sekä Unskin "isoveli" Rob Roy! 

Pakko teille vielä kertoa se, että poikien isä Luca (Pauper's Fingerpori) sai viime kuussa neljännen CACIB:nsa ja saavutti näin ollen KANSAINVÄLISEN MUOTOVALION arvon! Lämpimät onnittelut vielä tätäkin kautta Mintulle!

Tässä ensimmäinen ryöpsäys meidän kuulumisia :) Koitetaan palailla pian taas asiaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti