Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

6.8.2011

Ihana päivä Honkajoen ryhmänäyttelyssä!!! :)

Oltiin tänään Peten kanssa kokeilemassa onneamme Honkajoen ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli uskomattoman ihana Tino Pehar Kroatiasta! Hän todella tutki koiran hyvin, kiinnitti huomiota luonteeseen ja oli ihana meille näytteilleasettajillekin :) Kaiken lisäksi hää piti Petestä ;)

Avoimessa luokassa oli näytillä kolme komeaa jätkää. Pete esiintyi innokkaasti ja hienosti toisin kuin viime viikolla Porissa.. Oli virta tainnut palautua mieheen Pimun juoksujen jälkeen!;) Pöydällä ollessa Pete hiukan kakisteli hampaiden näytön suhteen, sitä vähän ihmettelin (ei oo tapahtunut varmaan koskaan ennen).. Pete sai tästä huolimatta ERIn, sijoittui avoimen luokan ykköseksi ja sai SAn! Olin jo tässä vaiheessa enemmän kuin tyytyväinen!!!

Paras uros-kehässä meitä oli esillä tasan neljä koiraa, ei mitään ihan huonoja nimiäkään. Vain yksi oli valio, joten tiesin, että SERTiä ei ainakaan helpolla saisi. Junnuluokan uros laitettiin melko nopeasti neljännelle sijalle, minkä jälkeen meitä kolmea kierrätettiin kehässä hetki. Kun upea Rottriver's Take That sijoitettiin kolmanneksi, mä meinasin suoraan sanottuna tipahtaa takapuolelleni :D Tuomari seisotti meitä hetken rinnakkain, ja sanoi valinnan olevan vaikea.. Kierrettiin kehä vielä kerran ympäri, ja loppujen lopuksi tuomari valitsi ykköseksi "kilpakumppanimme" :) Mä olin silti TODELLA, TODELLA, TODELLA tyytyväinen Peteen :)

Päivän lopputuloksena siis ERI AVO1 SA PU2 VA-SERT! Kehätoimitsija tuli multa kehän jälkeen kysymään, että miten sulla voi olla noin upea 5-vuotias koira, joka ei ole vielä valio ;) Ehkä tää suoritus kasvatti taas hetkeks meidän näyttelyintoa, ei ainakaan ihan vielä lopeteta tätä harrastusta!

Lopuksi Peten hienon hieno arvostelu:

"5 years. Strong with good proportions. Really nice head and expression. Excellent earset. Good body structure. Correct tailset. Excellent angulations. Very good movement. Good coat texture."

Ensi viikolla vuorossa Tampereen agilitykisat, palataaaaaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti