Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

17.8.2011

TULOS!!!!! :D

Oltiin Peten (ja Santun) kanssa skabaamassa Tampereen agilitykisoissa 14.8. Reissun tavoitteena oli TULOS - ja sehän me Luojan kiitos saatiin!:D Huipputulos se ei kuitenkaan ollut, mutta kuitenkin! Kaksi agilityrataa Tampereella suoritettiin, oli kiva päivä!

Ensimmäisellä radalla Pete meni ihan mukavasti, alku alkoi lupaavasti. Ennen keppejä Pete otti mun "odota"-käskyn aika mielenkiintoisella tavalla, kuva näkyy jäljempänä ;) Ensimmäinen vitonen tuli kepeiltä (taas :() ).. Rataa jatkettiin, Pete tuli aika mukavasti! Loppuradasta saatiin vielä toinen vitonen, kun Pete jätti kontaktin ottamatta.. Näitä pitää kyllä alkaa tehotreenaamaan, hää on nyt todella alkanut laiskaileen niiden suhteen!:/ Ja se ei oo hyvä! Mutta mä olin ihan tyytyväinen, tulos saatiin vihdoin pienen hyllyputken jälkeen :)

Vauhdilla eteenpäin!

Tätä "odota"-käsky tarkoittaa meillä :D

Starttien välillä oli parin tunnin tauko, joka mä ja Pete käytettiin kisoja seuraamalla ja pientä treeniä ottamalla. Santtu vietti taukoa omalla tavallaan ;) Vasta kun kuorsaus alkoi käydä äänekkääksi, niin tönäisin neitiä vähän :D

Koirahoitajan pienet päikkärit

Peten välitanssit
Kakkosrata sujui meillä sitten totuttuun tapaan, putki-into toi meille hyllyn :D Alku radasta oli sellainen, että samalla suoralla oli hyppy, rengas ja puomi. Puomin alla oli putki, mutta sen suoritusvuoro oli selkeästi myöhemmin. Pete karkas vähän lähdöstä, mutta ehdin ihan ok mukaan. Pete hyppäs hypyn, suoritti renkaan ja kiipes noin puoleen väliin puomin ylöstulo-osaa. Sit se ihan yllättäen hyppäs puomilta alas, suoritti alla olevan putken - ja kiipes uudelleen puomille! Lopun radan hää suoritti virheettömästi ja saatiin meidän elämän parhaat kepitkin tehtyä!!! Mä en tajua, et mistä se tonkin putken nyt keksi! :/ Mutta noh, ihan hyvä mieli suorituksesta kuitenkin jäi :) Päivä oli taas tosi kiva, on kiva nähdä erilaisia koirakoita ja samanmielisiä ihmisiä! Kiitos Santulle valokuvista! Kisakuume jatkuu, vielä muutamat kisat taidetaan suorittaa ennen kuin otetaan vähän taukoa kisaamisesta syksyn saapuessa :) Kakkosiin nousu taitaa olla jo ohimennyt "tavoite", nyt pidetään hauskaa ja treenataan syksyllä sitten taas tavoitteellisemmin!:)

Loistavat kepit!
Mun putkihullu <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti