Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

1.6.2012

Boys, boys, boys.. THEY ARE FINALLY HERE!!!:)

Terveisiä täältä pentulaatikon ääreltä! :) Työpäiväni jälkeen toukokuun viimeisenä päivänä sain ilokseni huomata, että Pimun lämmöt olivat työpäivän aikana käyneet alhaalla - oli siis vihdoin aika kauan odotettujen pentujen! Pimu oli jo illalla melko levoton ja tarvitsi selkeästi mua lähelleen koko ajan. Nukuinkin neidin vieressä lattialla tunnin välein herätyskelloon heräten, jotta pääsin tarkistamaan, että Pimulla yhä on kaikki hyvin, eikä synnytys ole vielä käynnistynyt. 

Viiden jälkeen nousin istumaan kelloni söidessä - Pimua ei missään. Ei kulunut varmaan viittäkään sekunttia, kun neitonen oli kavunnut kaapista syliini. Päässäni ehdin jo miettimään, että "mihinkäs saakka sitä nyt kannattaisi nukkua", kun tajusin Pimun supistelevan tasaisin väliajoin. Enpä ole varmaan ikinä kaivautunut makuupussista niin nopeasti ulos! Pimu pentulaatikkoon ja seuranta tarkaksi. Ensimmäisenä maailmaan hieman kuuden jälkeen saapui "Pöksy". Nätti, pienoinen, punaiselta näyttävä urospentu. Jännitti pitkästä aikaa ihan valtavasti, mutta äkkiäkös "Pöksy" löysi tiensä maitobaariin. Seuraavaa vauvaa saimmekin odotella piiiitkän tovin. "Puna" saapui maailmaan lähes 2,5 tuntia "Pöksyn" jälkeen. Tässä ajassa ehdin jo vähän pelästyäkin, aika oli todella pitkä! Loppujen lopuksi avustin "Punan" maailmaan ja oikein komea nuorukainen sieltäkin maailmaan tuli. Puna ja Pöksy ovat jollain tapaa tosi samannäköisiä nuoria miehiä, on kiva katsoa mitä niistä kehittyy. Isojen poikien jälkeen Pimu alkoi supistelemaan melko nopeastikin verrattuna edelliseen väliin. Yhdeksän ja puoli kymmenen välillä maailmaan saapui "Mini", pieni urospoika hänkin. Mini oli väriltään vaalea brindle, hän erottui veljistään niin värinsä kuin kokonsakin puolesta. 

Pimu suoriutui tehtävästään mainiosti! Terveiset myös poikien iskälle Untolle (Mountain Top Boy of  The Sunrise), upeita poikia toitte maailmaan! :)


Joku varmaan ihmettelee, että miten pojilla nyt jo nimet on.. Mun oli vain pakko keksiä niille jotkut "työnimet" siihen saakka, kunnes löytävät omat viralliset ja etenkin ne kutsumanimensä sitten uusien omistajiensa myötä. Pentue on kennel Pepetoksen sijoituspentue, joten pentutiedusteluita voi suunnata myös siihen suuntaan :)

Sitten tähän loppuun niitä mitä taidatte kaiken eniten kaivatakin: Kuvia pojista! 

Ensimmäinen kuva pojista ja äidistä! :)

Pojat kasassa

Maitobaarissa

"Mini"

"Pöksy"

"Puna"




Ihanat aarteet! <3

Seuraavat seitsemän viikkoa nautitaankin sitten näiden aarteiden seurasta! Voisin melkeinpä vannoa, että kiinnostuneet pääsevät tätä kautta melko useinkin seurailemaan poikien kasvua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti