Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

1.6.2012

Sastamalan ryhmis

Toukokuun puolen välin jälkeen meillä oli Peten kanssa vuorossa Sastamalan ryhmänäyttely. Liikkeelle lähdettiin Sarkan ja Aava-parsonin kanssa. 

Päivä meni mukavasti, vaikka Pete ei kummempaa suitsutusta mukavan arvostelunsa lisäksi saanutkaan. Peten tulos päivästä oli ERI AVO4. Mä olin kuitenkin ihan tyytyväinen päivän tulokseen, harmittaa vain kovasti Peten turkin tilanne.. Ei kai sille voi muuta kuin antaa kasvaa.. Käytetään nyt silti nämä näyttelyt, jotka sille olen "luvannut" ennen veteraanikehiä!

Peten arvostelu kuului seuraavasti:  

"Erittäin hyväntyyppinen uros. Hyvä pää ja ilme. Hyvä purenta, tummat silmät. Sopiva kaulapituus. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä runko. Hyvät kulmaukset. Hyvä hännänasento. Liikkee hyvällä askeleella. Hyvä karvanlaatu, mutta turkki ei näyttelykunnossa. Hyvä käytös." 

Tuomarina näyttelyssä toimi suomalainen Matti Luoso. 

"Mies parhaassa keski-iässä", totesi tuomari :)

Rakas <3

Onnittelut hienosti kehässä pärjänneelle Aavalle! Neitosen tuloksena AVO1 SA PN2 :) Tässä vielä kuvaa Aavan suorituksesta: 


Superisot onnittelut taas myös Sannalle ja Chiboogie's tiimille! Pari SERTiä, VSP sekä uusi Suomen muotovalio! :)

Seuraavaksi näyttelyvuorossa onkin sitten cairnien erikoisnäyttely Yyterissä. Sinne matkaan lähtevät siis Pete ja Pihka. Lisäksi pääsen kehään esittämään Kapu-poitsun! :) Näyttelyyn saapuu myös Pepeto's Harald, ihana nähdä tuota kaukaista "pojanpoikaakin"!

Peten tiimoilta vielä sellaista kuulumista, että viimeisin tyttöystävä Fani (Partasuun Fanipala) käväisi ultrassa ja sieltä olisi odotettavissa viisi pientä Peteä ja Fania. Ihan mahtavaa! :) Pentuset syntyvät juhannusviikolla. Tästä yhdistelmästä lisää voi lukea osoitteesta www.terrierimaistamenoa.blogspot.com. 

Kaikkea kivaa on odotettavissa!

1 kommentti:

  1. Hei, taas vähän viiveellä selailen sun blogia ja löysin tän! :) Ootko Forssaan menossa? Porissa viimeistään nähdään!

    -Sarianna

    VastaaPoista