Pimu, Pete & Pihka

Pimu, Pete & Pihka

Sivut

14.12.2012

Messarin hulinassa :)

Viime viikonloppu meni mahtavassa meiningissä ja mahtavassa seurassa Helsingin Messukeskuksen näyttelyissä :) Suuntasin Pihkan kanssa perjantaina Tottijärvelle Sannan ja muiden luo. Sanna trimmaili Pihkan näytöskuntoon ja meikäläinen menetti sydämensä niin bichon-vauvoille kuin Bella-leonbergillekin. Bellalta sain monia rakastavia suudelmia, ei kai sellaiseen voi olla ihastumatta :D Vauvat taas olivat jotain mielettömän suloista - Sannan kanssa kun bichoneita viikonlopun katseli, niin väkisinkin alkoi mietityttää, että mahtuisko meillekin joskus yksi bichoni-mies ;) Ne on niin cairnimaisia, mutta kuitenkin sellaisia untuvapalloja! Noh, ehkä tää jää nyt vaan muhimaan, ikuisuuteen tänne ei ainakaan lisää karvakorvia tarvita!:D Mutta vannomatta paras...

Lauantai-aamuna suuntasimme kohti Helsinkiä ja Helsinki Winner 2012-näyttelyä Sannan, Pihkan ja Vilman (Chiboogie's I'm A Royal Princess). Lauantaina cairnit arvosteli suomalainen Kimmo Mustonen. Junnunarttuja oli ilmoitettuna 11 kappaletta. Pihka käyttäytyi ja esiintyi tosi kauniisti, olin neitiin erittäin tyytyväinen. Ensimmäisten seisotusten jälkeen neiti silti nappasi mun kädestä kokonaisen lihapullan ja kun kierrettiin kaikki junnutytöt kehää ympäri, niin neiti ensimmäisen kierroksen mässytti vain lisäpullaansa :D Alkoi sitten kuitenkin toimimaan ;) Kilpailuluokassa Pihka sijoittui upeasti neljänneksi hienojen narttujen seasta. Tuomari sanoi Pihkasta seuraavaa: 


"Tyypiltään ja mittasuhteiltaan oikea juniorinarttu. Hyvä koko. Kaunis, narttumainen pää. Hyvät silmät ja ilme. Hieman kookkaat korvat. Hyvä kaula ja oikea selkälinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä häntä. Oikea rungon ja luuston vahvuus. Liikkuu tehokkaasti, hyvällä askelpituudella. Hieman pehmeä karva. Oikea luonne. Esiintyy hyvin."
Enpä olis neitiin voinut tyytyväisempi olla. Muutenkin Pihka käyttäytyi tosi upeasti! Kyllä siitä saadaan vielä käytökseltään Peten kaltainen näyttelykoira, ja jos menestyskin olis toivottavasti inan vielä parempaa ;) 

Ohessa muutama kuva Pihkasta ja taitaa Vilmakin yhdessä kurkkailla: 

Neiti ottaa rennosti..

Minun kaunis Pihka!

Meidän eleganssi ja kuninkaallisuus, todelliset neidit :D
Chiboogie's Shear Elegance ja Chiboogie's I'm A Roayl Princess

Meidän päivä jatkui Messarissa ryhmäkehien loppuun saakka :D Sannan kanssa oli kyllä niin mahtava katsella upeat ryhmäkehät kokonaan niin mielettömän mahtavissa puitteissa.. Ja olihan meillä hauskaakin!;) Ryhmien jälkeen suunnattiin hotellille. Yövyttiin koko nelikkö Scandic Gran Marinassa Katajanokalla. Raskaan päivän päätteeksi oli pakko vähän rentoutuakin tietysti ja toki koiratkin keksivät pientä kepposta meille yön aikana.. :D Tästä sen enempää näin julkisesti kertomatta! :D 

Sunnuntai-aamu koitti ehkä hiukan liiankin aikaisin.. Mutta olihan sinne taas mahtava mennä. Sunnuntaina vuorossa oli Voittaja-näyttely ja junnunarttuja vielä yksi enemmän, eli 12 kappaletta. Sunnuntailta käteen ei jäänyt kuin ERI, mutta täytyy sanoa, että tähänkin olin tyytyväinen. Tuomarina ollut Mette Soerum Tanskasta antoi Pihkasta kuitenkin tosi mahtavan arvostelun: 

"13 months. Very good skull. Good proportions and head. Enough filled under the eye. Excellent mouth. Correct shoulder placement. Good forechest. A bit round in rib. Correct tail placement. Correct angulated front and back. Coat is on the way. Very alert and happy. Moves really fast, too fast. Lovely temperament." 

Etenkin nuo luonteeseen liittyvät kommentit oli hunajaa tämän äiskän korville! Ihana Pihkis! :) Lämpöinen kiitos Sannalle täyden kympin viikonlopusta! Näitä lisää ja paljon :)

Mitäs meille sitten muuten kuuluu.. Hilda kävi trimmissä ja hänestä on kasvanut oikein sievä neitonen! Hilda aloittanee näyttelykehänsä Parkanosta helmikuun alussa. Pihka lähtee tammikuussa Turkuun ja myös Parkano on kirjattu neidin kalenteriin. Pimulla on pentujen jälkeiset ensimmäiset juoksut nyt käynnissä ja meno Petellä sen mukainen :D Pimun seuraavaa miestä oon jo innolla alkanut pohtimaan, vaikka tuohon aikaa onkin vaikka muille jakaa.. Mutta yllättävän nopeaan se aika silti kuluukin.. Pete keskittyy nyt agilityyn, sitä treenataan tehokkaasti joka viikko :) Kapua ja Hartsaa näen toivottavammin vielä tämän vuoden puolella ja nekin molemmat saattavat eksyä heti alkuvuodesta seuraaviin näyttelykehiinsä! Peten ja Vilman pennut kasvavat kovaa vauhtia Noormarkussa, enkä ole heitä vielä kertaakaan päässyt katsomaan.. Eilen piti mennä, mutta sairaus veti sängyn pohjaan..:/ Toivottavasti ehdin heidät vielä näkemään ennen kuin he lähtevät maailmalle! Pojat siellä vielä etsivät kotia, mikäli joku omaa piristäjää etsii :)

Nyt joulusiivous-hommiin :) Rauhallista Joulun odotusaikaa kaikille, koitetaan palata asiaan vielä ennen joulua kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti